rederiet det gule rev

Tag med en af Rederiet Gule Revs 4 både. Lystfiskerture på Det Gule Rev Tag på lystfiskertur til Det Gule Rev.


Rederiet Gule Rev Jakob Suhr Blev Dagens Mand Da Han Pa Det Gule Rev D 25 7 2017 Fra Yellow Reef Fik En Stor Og Flot Helleflynder Pa 8 4 Kg Pa Krogen

Turen til Det Gule Rev tager 15 - 2 timer og der stoppes tit på vrag undervejs derud eller hvis skipper lodder en stime fisk.

. Flere danske og tyske rekordfisk er fanget på vores både og der fanges ofte fisk over 10 kg. Rederiet Gule Rev Hanstholm. Det er også en mulighed at sejle med m s nemo ud på nordsøen for at søge efter oplevelser i det ukendte med havfiskeri omkring det gule rev.

Det Gule Rev Nogle siger at vinden blæser 300 dage om året i Vestjylland resten af tiden stormer det. Rederiet Det Gule Rev. Der er også andre spændende arter at fange på Det Gule Rev blandt andet lubbe og lange som også er store og fightende torskefisk.

Fang selv din aftensmad i godt selskab med vores erfarne og hjælpsomme besætninger. Fang en fisk - feks. Flere danske og tyske rekorder er fanget på vores både og der fanges ofte fisk over 10 kg.

150 km langt og ca. Foråret 2017 købte vi Bytorvet 9 A 7730 Hanstholm og kaldte det By-kahytten. En stor torsk fra en af vores 4 både Bonito Yellow Reef Mølboen eller Heidi.

En stor oplevelse venter på dig. Alle gæster skal registreres med navn og telefonnummer i tilfælde af behov for smitteopsporing. Vi sejler fra Hanstholm.

Med vores erfarne skippere er du sikker på en stor oplevelse på havet. Priserne starter på 650 DKK for kystfiskeri læs mere. Mølboen Yellow Reef Bonito og Heidi.

By-kahytten og Rederiet Gule Rev ejes og drives af parret Henrik Dissing og Mette K. Det er også en mulighed at sejle med MS Nemo ud på Nordsøen for at søge efter oplevelser i det ukendte med havfiskeri omkring Det Gule Rev. MS SeaHawk er hurtigst fremme og giver længst fisketid på populære fiskepladser som Det Gule Rev.

Booking is required - online booking - wwwgule-revdk. 45 40 75 53 94. Er du på udkig efter torsk sej langer og lubber så er det gule rev et godt sted at begynde din.

Rederiet Gule Rev Hanstholm. Særligt langerne er en stor oplevelse at få på krogen. Tips before starting your tour.

Contact us if you require accommodation in the area. Fisketur på Det Gule Rev. Vi arrangerer gerne events for firmaet sightseeing teambuilding mv.

Dog under disse forudsætninger. 2359 likes 9 talking about this 205 were here. Derfor kan De trygt regne med at hvis turen bliver aflyst så er det ikke fordi skipper trænger til.

Vi købte 11 2017 Rederiet Gule Rev som sejler med hav-lystfiskere til Det Gule Rev og på vragfiskeri ud fra Hanstholm Havn. Men der kan være aflysninger udenfor sommerperioden da det er et langt sejlads og vejret kan være barskt med høje bølger. Mette is the co owner of rederiet gule rev aps.

Rederiet Gule Rev - Lystfiskeri på Det Gule Rev. Hele området er ca. Havfiskeri fra 650 DKK.

Rederiet gule rev located in hanstholm was founded in may of 1994 when the sportsfishing wessel tonde was bought and renamed mølboen. Det gule rev er højplateauområde der ligger på kanten af norskedybet hele området er ca. Revet ligger 2-3 timers sejlads fra Hanstholm og Vorupør.

De sejler hver hav-dag med lystfiskere til det Gule Rev eller på vragfiskeri. Langt og den gennemsnitlige bredde er ca. Under transporten ud og hjem og hvor man sidder med mindre end 1-2 ms afstand skal man have mundbindvisir på.

2387 Synes godt om 5 taler om dette 207 har været her. Lystfiskerture på Det Gule Rev Tag på lystfiskertur til Det Gule Rev og få en stor oplevelse og måske en torsk. 2333 likes 3 talking about this 201 were here.

Med mange års erfaring i lystfiskerture og erfarne skippere er du sikker på en god oplevelse. Det gule rev ligger mellem den danske nordvest kyst og den norske sydvendte kyst. Tag med på hav-lystfiskeri på Det Gule Rev.

Det Gule Rev er et høj-plateau på kanten af Norskedybet. Så galt er det dog ikke men man skal have respekt for havet. Det er en unik oplevelse at være på havet og opleve samspillet mellem elementerne - dig skibet havet himlen vinden og solen samt følelsen af at være den lille i den store og vilde natur.

Events sejlture fra 500 DKK. 7 days a week. A few years later a swedish boat was aquired which was named yellow.

Opening hours dates. Alle vores gæster skal medbringe en negativ corona-test - ikke over 72 timer gammel. Fra Hirtshals Skagen Hanstholm eller rundtur på.

Rederiet Gule Rev har 4 skibe. Bonito Yellow Reef Mølboen eller Heidi på lystfiskertur på Det Gule Rev. Den del af Det Gule Rev som fisketurene går til fra Thy er ca.

Du kan tage med en af Rederiet Gule Revs 4 både på lystfiskertur på Det Gule Rev. Rederiet Gule Rev Hanstholm. Lystfiskerture på Det Gule Rev Tag på lystfiskertur til Det Gule Rev.

16001700 fra marts til oktober.


Det Gule Rev Visitthy


A Cod Weighing 19 Kilos Caught On Bonito Rederiet Gule Rev


Rederiet Gule Rev Photos Facebook


Lystfisker Rederi I Hanstholm Har Faet Nye Ejere Nordjyske Dk


Vi Nyder Nogle Smukke Dage Pa Nordsoen Rederiet Gule Rev Facebook


Rederiet Gule Rev Photos Facebook


Rederiet Gule Rev Photos Facebook


Anpassung Tor Teile Fiskestang Det Gule Rev Gegner Verkaufsplan Souvenir


Det Var Ikke Laenge Dennis Havde Rederiet Gule Rev Facebook


Det Var Ikke Laenge Dennis Havde Rederiet Gule Rev Facebook


Niko Fik Ogsa En Fin Fisk Med Hjem Fra Rederiet Gule Rev Facebook


Pinsetur Til Det Gule Rev Med Succes Fisk Fri


Havtur Det Gule Rev 22 Maj 2022 Hanstholm Fiskeri Natur


The Company Yellow Rev


Rederiet Gule Rev Startside Facebook


1


Rederiet Gule Rev


Rederiet Gule Rev Lystfiskeri Pa Det Gule Rev


Rederiet Gule Rev Startside Facebook


Rederiet Gule Rev Photos Facebook


Lystfiskertur Pa Det Gule Rev Ida


Rederiet Gule Rev Photos Facebook


Rederiet Gule Rev Se Lige Denne Torsk Som Sonke Fra Abenra Var Sa Heldig Og Dygtig At Fange D 6 9 17 Om Bord Pa Yellow Reef 21 3 Kg Vores Saeson


Lystfiskeri By Kahytten Dk


Rederiet Gule Rev Photos Facebook


Rederiet Gule Rev Photos Facebook


Gigant Torsk Pa 29 Kilo Fra Det Gule Rev Fisk Fri


Rederiet Gule Rev Lang Lange Fanget Fra Yellow Reef Tag Med Rederiet Gule Rev En Tur Pa Revet Det Bliver Maske Dig Der Fanger Den Naeste Store Fisk Www Gulerev Dk


The Company Yellow Rev


Det Gule Rev Visitthy


Rederiet Gule Rev Startside Facebook


Lystfiskeri By Kahytten Dk

0 Response to "rederiet det gule rev"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel